Ciasto Ze Świeżą Wiśniową Kruszonką
Świeże ciasto z kruszonką wiśniową może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis z Jam & Clotted Cream ma 8 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka łyżeczek cynamonu, mleko, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batoniki Crumble Ze Świeżych Wiśni, Świeże ciasto wiśniowe z nutą cynamonu, oraz Nocne ciasto kawowe z kruszonką cynamonowo-orzechową i słodkim bourbonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 160C / konwencjonalny 180C / Gaz
Piec przez 30-35 minut, aż szaszłyk wepchnięty do środka wyjdzie czysty. Pozostaw w puszce, aż ostygnie wystarczająco, aby się nią zająć, następnie przeciągnij nóż wokół krawędzi, wyjmij ciasto z puszki i pozostaw na drucianym stojaku, aż do całkowitego wystygnięcia.