Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 47g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasto Z Wołowiną I Guinnessem, Beef & Guinness Pie, oraz Ciasto z wołowiną i Guinnessem.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pokroić wołowinę na sucho. W płytkim naczyniu wymieszać mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Wołowina
Sól
3
Dodać wołowinę, obracając się do płaszcza, a następnie strząsnąć nadmiar i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Wołowina
4
Rozgrzać olej w szerokim 5-do 6-quart żaroodpornego ciężkiego garnka na umiarkowanie wysokim ogniu, aż do samego palenia, a następnie brązowe mięso w 3 partiach, okazjonalnie obracając, około 5 minut na partię, przenosząc do miski.
Dodaj cebulę, czosnek, i wody do garnka i gotować, skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z dna garnka i często mieszając, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, mieszając, 1 minutę. Wymieszaj wołowinę z sokami zgromadzonymi w misce, bulionem, piwem, sosem Worcestershire, pieprzem i tymiankiem i przynieś na wolnym ogniu, a następnie przykryj i przenieś do piekarnika. Dusić, aż wołowina będzie bardzo miękka i sos jest zagęszczony, o 1 1/4 do 1 1/2 godziny. Wyrzucić tymianek i chłodny gulasz całkowicie, odkryte, około 30 minut. (Jeśli gulasz jest ciepły podczas układania ciast, topi się niegotowane ciasto.)
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 13-calowy kwadrat o grubości około 1/8 cala. Przyciąć krawędzie i pokroić ciasto na ćwiartki. Wymieszać razem jajko i wodę i umyć 1-calową granicę mycia jajek wokół każdego kwadratu. Odwróć 1 kwadrat nad każdą miską i zasłoną, lekko naciskając boki, aby pomóc przylegać.