Ciasto Z Musem Czekoladowo-Malinowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, serek philadelphia, chłodny bita polewa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mus Czekoladowo-Malinowy, Ciasto Czekoladowo-Malinowe Mus, oraz Ciasto czekoladowe z cukinią z musem malinowym.
Instrukcje
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform. Rezerwa 12 malin; Pozostałe maliny rozłożyć na skórce.
Melt 7 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odstawić. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy.
Dodać mleko skondensowane; dobrze wymieszać.
Dodać roztopioną czekoladę; ubijać aż do dobrze wymieszanego.
Ubij w 1 szklance chłodnego ubijaka; łyżka nad warstwą malin na patelni. Zamrozić 2 godziny.
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować deser; Usuń obręcz.
8 zarezerwowanych malin przeciąć na pół.
Dekoruj deser pozostałym chłodnym batem, połówkami jagód i pozostałymi całymi jagodami. Roztopić pozostałą czekoladę; skropić deserem.