Czerwony, biały i parzony wolno gotowany kurczak
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Czerwony, biały i warzony wolno gotowany kurczak może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Za 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 49g białka, oraz 36g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 25 minut. Jeśli masz pod ręką kurczaka z brojlerów/frytkownic, mieloną musztardę, płatki pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki brązowo-cukrowe z polewą brązowo-maślaną jako deser. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolno Gotowane Białe Chili Z Kurczakiem, Wolno Gotowane Chili Z Białego Kurczaka, oraz Wolno Gotowane Białe Chili dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść pierwsze osiem składników w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj do puree. Dodać piwo; odstawić.
Natrzyj kawałki kurczaka przyprawą chili.
Miejsce w 5. powolna kuchenka.
Polej kurczaka mieszanką pomidorów. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do miękkości kurczaka.
W razie potrzeby zagęścić płyn do gotowania.
Podawaj kurczaka z makaronem.