Ciasto Z Białą Czekoladą I Malinami

Ciasto Z Białą Czekoladą I Malinami
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 405 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jeśli masz cukier puder, śmietanę do ubijania, skórkę z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Suflety z białej czekolady z sosem Malinowo-czekoladowym, Ciasto Z Białą Czekoladą I Malinami, oraz Malina Biała Gorąca Czekolada.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczona skorupa, przy użyciu 9-calowego szklanego talerza. Całkowicie fajne.
3
W mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa 4 kwadraty białej czekolady i mleka odkryte na nośniku o 2 minut lub do prawie stopiony. Mieszać do rozpuszczenia. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
W małej misce, beat twarożek, cukier puder i skórka pomarańczowa z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w mieszance białej czekolady. Złóż bitą śmietanę do mieszanki białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Cukier PuderCukier Puder
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Rozprowadzić na dnie schłodzonej upieczonej skorupy. Ułóż maliny na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Roztopić pozostały kwadrat białej czekolady; skropić ciasto. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do zestawu. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn