Ciasto Z Białą Czekoladą I Malinami
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 405 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jeśli masz cukier puder, śmietanę do ubijania, skórkę z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Suflety z białej czekolady z sosem Malinowo-czekoladowym, Ciasto Z Białą Czekoladą I Malinami, oraz Malina Biała Gorąca Czekolada.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa, przy użyciu 9-calowego szklanego talerza. Całkowicie fajne.
W mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa 4 kwadraty białej czekolady i mleka odkryte na nośniku o 2 minut lub do prawie stopiony. Mieszać do rozpuszczenia. Schłodzić do temperatury pokojowej.
W małej misce, beat twarożek, cukier puder i skórka pomarańczowa z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w mieszance białej czekolady. Złóż bitą śmietanę do mieszanki białej czekolady.
Rozprowadzić na dnie schłodzonej upieczonej skorupy. Ułóż maliny na nadzieniu.
Roztopić pozostały kwadrat białej czekolady; skropić ciasto. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do zestawu. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.