Ciasto Truskawkowe

Ciasto Truskawkowe
Ciasto Truskawkowe ciasto może być tylko deser szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 444 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 142 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto waniliowe mix, bułki ciasto ciasto, truskawki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Scratch Strawberry Layer Cake With Strawberry Cream Cheese Lukier, oraz Białe ciasto z nadzieniem truskawkowym i lukrem truskawkowo-waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj płytkę ciasta sprayem do gotowania. Dodać ciasto; wlać do talerza ciasta, aż trzy czwarte pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec, aż Ustaw na brzegach, ale lekko chwieje się w środku, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W międzyczasie wykonaj nadzienie truskawkowe: do miski Wrzuć truskawki, cukier granulowany i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Odstawić 20 minut.
5
Rozwiń 1 kawałek ciasta na desce do krojenia lekko posypanej mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Pokroić nożem w paski o szerokości od 1 do 1 1/4 cala. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Rozwiń pozostały kawałek ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
8
Wytnij trzy paski o szerokości 1 cala od środka rundy i naciśnij paski razem, od końca do końca, tworząc jeden długi pasek. (Zostanie to wykorzystane do obręczy piecrust.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
9
Częściowo upieczone ciasto przełożyć do stelaża; lekko ostudzić.
10
Odcedzić mieszaninę truskawek i łyżką na ciasto, naciskając jagody do góry, aby utrzymać je na miejscu. Zwiększ temperaturę piekarnika do 450 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Ułóż połowę pasków ciasta w równoległych rzędach nad truskawkami, w odległości około 1 cala, używając krótszych pasków na końcach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
12
Złóż co drugi pasek do połowy.
13
Ułóż jeden z pozostałych pasków na środku ciasta, prostopadle do innych. Rozłóż paski nad prostopadłym. Powtórz, naprzemiennie paski złożyć do tyłu, aby utworzyć top kraty. Przyciąć zwis.
14
Zasłoń długi pasek ciasta ciasto wokół krawędzi płyty, na szczycie kraty kończy. Przyciąć w razie potrzeby i docisnąć końce razem. Włóż krawędź ciasta pod siebie, a następnie zagniataj dekoracyjnie palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
15
Posypać skórkę kratki grubym cukrem i powrócić ciasto do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
16
Piec, aż skorupa jest złoty, 10 do 15 więcej minut. (Przykryj obręcz ciasta folią aluminiową, jeśli zbyt szybko się zarumieni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
17
Podawać z lodami waniliowymi lub bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
18
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn