Ciasto czekoladowo-pomarańczowe

Ciasto czekoladowo-pomarańczowe
Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka niezawodne masło, koncentrat soku pomarańczowego, skórka pomarańczowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy, Zwariowane ciasto czekoladowo-pomarańczowe z lukrem pomarańczowym, oraz Ciasto czekoladowo-pomarańczowe proteinowe z polewą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj skórkę pomarańczową i Grand Marnier do kremu maślanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2
Dolną warstwę ciasta posmarować pomarańczową marmoladą, następnie około 3/4 szklanki pomarańczowego maślanego kremu. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta i szron z pozostałym maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
PomarańczowyPomarańczowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Dekoruj wierzch ciasta cienkimi strzępkami świeżej skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn