Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta czekoladowego z truflami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1015 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.78 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz masło, brandy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Tort z truflami i krówkami z białej czekolady, Ciasto czekoladowe z lukrem Ganache i czekoladowymi truflami pisanki, oraz Tort Czekoladowo-Truflowy.
Masło dwa 15-na-12-calowe galaretki roll Patelnie i linii DNA z pergaminem. W średnim rondlu rozpuść 6 uncji posiekanej czekolady z masłem i wanilią na bardzo małym ogniu, delikatnie mieszając.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjmij mieszaninę czekolady z ognia i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
4
W małym rondlu połącz kakao z wodą i doprowadz do wrzenia, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Niech ostygnie lekko, a następnie ubić mieszaninę do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Wlać do crme frache.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić całe jajka, żółtka i oba cukry na średniej prędkości, aż bledną i puszystą, około 5 minut. Beat w mieszaninie czekolady. W średniej misce mąkę ubić z sodą oczyszczoną, proszkiem do pieczenia i solą i przełożyć do przesiewacza lub sitka. Przesiać suche składniki i złożyć do ciasta ciasto z dużą łopatką, aż w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Posypka W Kształcie Serca
Odmiany Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Rozprowadzić ciasto równomiernie między przygotowanymi patelniami i posypać pozostałymi 4 uncjami posiekanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Piec ciasta w dolnej i środkowej trzeciej części piekarnika przez 25 do 30 minut, aż centra wiosna z powrotem, gdy lekko naciśnięty; przesuń patelnie w połowie pieczenia.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
15
Gorącą śmietanę ubić do białej czekolady. Ustaw miskę w chłodnym miejscu, aż ganache będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Odstawić na 2 do 3 minut, aż czekolada się rozpuści, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Ustaw miskę w chłodnym miejscu, aż ganache będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, co najmniej 1 godzinę.
W średnim rondlu roztopić czekoladę na bardzo małym ogniu, często mieszając. W małym rondlu ubijamy granulowany cukier, syrop kukurydziany, kakao i wodę i doprowadzamy do wrzenia, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
20
Zdjąć z ognia i ubić w brandy i roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
21
Ostudzić całkowicie, około 30 minut.
22
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę z drutu, ubij masło ze średnią prędkością, aż będzie lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodaj schłodzoną mieszaninę czekolady. Przy niskiej prędkości, wbić cukier cukierników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Posypka W Kształcie Serca
24
Wytnij tekturowy prostokąt o wymiarach 5 na 11 cali.
25
Umieść arkusz pergaminu lub papieru woskowego na każdym torcie i top z płaskim arkuszem ciastek lub deską do krojenia. Odwróć ciasta i usuń Patelnie. Trzymając dołączony papier, przycinaj każdy tort do nawet prostokąta 15 na 11 cali,a następnie pokrój każdy tort w trzy prostokąty 5 na 11 cali; będziesz miał prostokąty 6.
Łyżka mała łyżka polewy czekoladowej na tekturowym prostokącie i przenieść jeden prostokąt ciasto do niego; odkleić papier. To będzie baza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
27
Połowę ganaszu z białej czekolady rozłóż na podstawie i na wierzchu z innym prostokątem ciasta; Odklej papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
28
Połówkę gorzkiej czekolady rozprowadzić na cieście i polać kolejną warstwą ciasta, odrywając pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
29
Rozprowadzić z 1 1/4 szklanki polewy czekoladowej. Powtórz z 2 kolejnymi warstwami, odrywając pergamin z prostokątów ciasta i rozprowadzając je pozostałym ganache z białej czekolady i ganache z ciemnej czekolady. Zachowaj boki nawet podczas budowania ciasta, wygładzając je metalową łopatką do ciasta. Top z końcowego prostokąta ciasto i obrać pergamin. Płaszcz boki i górnej części ciasta z gładką warstwą lukier czekoladowy; krótko przechowywać w lodówce, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Biała Czekolada
Gorzka Czekolada
1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
30
Rozłóż pozostały lukier na torcie i udekoruj wiórkami czekoladowymi. Ostrożnie przełożyć ciasto (na tekturowej podstawie) na talerz i przechowywać w lodówce, aż będzie twarde. Używając gorącego noża, pokrój ciasto na plastry na zimno i pozwól osiągnąć temperaturę pokojową przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki Czekoladowe
1 Rożek Cukru Lodowego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos