Brioche Francuska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Francuskiej Brioche. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 136 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Dobrze sprawdza się jako chleb. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, żółtka jaj, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 15%. Spróbuj Gil ' s Brioche French Toast, Francuska Brioche-wrzesień SRC, oraz Grzanki Francuskie Z Gofrem Brioche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze siedem składników w maszynie do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz cykl ciasta.
Gotowe ciasto obrócić na lekko posypaną mąką deskę i zagnieść 5 do 10 razy. Oddzielić na 2 lub 3 kawałki.
Toczyć rękami w paski. Warkocz lub skręcić paski razem.
Umieść na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia. Odstawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż do podwojenia rozmiaru.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubij razem 1 białko i wodę.
Posmaruj wierzch bochenka.
Piec w nagrzanym piekarniku do głębokiego złotego koloru, o 20 protokół.