Ciasto Czekoladowe Z Czarnym Dnem

Ciasto Czekoladowe Z Czarnym Dnem
Ciasto czekoladowe z czarnym dnem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1221 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.04 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rum, mleko, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Czarnym Dnem, Pi Day: Ciemna Czekolada Czarny-Dno Ciasto, oraz Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Czarne-Dno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić w ciężkim średnim rondlu do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubić żółtka, tworząc gęstą pastę. Stopniowo ubijaj mleko, a następnie śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubijać na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać czekoladę i ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubić rumem i wanilią. Schłodzić 5 minut, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Przenieść nadzienie do zamrożonej Skórki. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1
Ubić pierwsze 3 składniki w dużej misce, aż uformują się jędrne szczyty. Łyżka bitej śmietany do worka z ciastem wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Rozety rur wokół krawędzi ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dekoruj czekoladowymi lokami. (Można zrobić 4 godziny wcześniej; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn