Ciasto czekoladowe z czarnym dnem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1221 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.04 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rum, mleko, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Czarnym Dnem, Pi Day: Ciemna Czekolada Czarny-Dno Ciasto, oraz Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Czarne-Dno dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 4 składniki ubić w ciężkim średnim rondlu do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
2
Ubić żółtka, tworząc gęstą pastę. Stopniowo ubijaj mleko, a następnie śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Krem
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Ubijać na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać czekoladę i ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Ubić rumem i wanilią. Schłodzić 5 minut, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Przenieść nadzienie do zamrożonej Skórki. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1
Ubić pierwsze 3 składniki w dużej misce, aż uformują się jędrne szczyty. Łyżka bitej śmietany do worka z ciastem wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Rozety rur wokół krawędzi ciasta.