Nugat Pistacjowo-Migdałowy: Torroncini

Nugat Pistacjowo-Migdałowy: Torroncini
Pistacjowo-migdałowy Nugat: Torroncini może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 170 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz cukier puder, miód, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Nugat Wiśniowo-Pistacjowy, Nugat wiśniowo-pistacjowy, oraz Czekolada, pistacje i nugat semi-freddo.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu powoli rozpuścić cukier z miodem i syropem kukurydzianym. Gotować przez 5 do 10 minut na małym ogniu, aż temperatura osiągnie 275 stopni F. ubić białka do miękkich szczytów. Powoli dodawać syrop cukrowo-miodowy do ubitych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ostudzić przez 30 sekund.
3
Dodać orzechy i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
4
Rozłóż olej roślinny na poziomie, czystej powierzchni roboczej (marmur jest idealny, ale czyste blachy do pieczenia działa dobrze).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Wlać mieszaninę orzechów miodowych na naoliwioną powierzchnię, używając szpatułki, aby równomiernie ją wygładzić. Ostrym nożem pokrój Nugat na kawałki. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia. To zajmie kilka godzin. Gdy Nugat jest gotowy, należy go zapakować w papier woskowany i przechowywać w hermetycznym pojemniku, aby uniknąć twardnienia. Nugat można przechowywać w ten sposób do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
NugatNugat
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn