Ciasto Budyniowe Pomarańczowe

Ciasto Budyniowe Pomarańczowe
Pomarańczowy Pudding ciasto może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 4 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką jajka, cukier, sól koszerną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 17%. Spróbuj Ciasto Budyniowe Pomarańczowe, Piernikowe Ciasto Budyniowe Pomarańczowe, oraz Pomarańczowy Krem Ciasto / Cool Whip Pudding Lukier dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ustaw pełny czajnik z wodą na średnim ogniu. Spray 4 (1-cup) odporne na piekarnik ramekins z nonstick gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WodaWoda
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Oddzielić jajka, umieszczając białka w nieco większej misce. Za pomocą miksera ręcznego ubij białka, aż utrzymają sztywne szczyty i odstaw na bok. Do żółtek dodaj cukier i ubijaj, aż cukier się rozpuści i kolor zmieni bladożółty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj skórkę pomarańczową i sok. Mąkę i sól przesiać i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
SólSól
4
Dodać mleko i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
5
Złóż białka do mieszaniny żółtka. Podziel ciasto między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia i zalej gorącą wodą, aż osiągnie połowę boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Piec ciasta budyniowe, aż zestaw, o 20 do 22 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij ramekiny z łaźni wodnej i pozostaw do ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn