Ciasto Budyniowe Pomarańczowe
Pomarańczowy Pudding ciasto może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 4 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką jajka, cukier, sól koszerną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 17%. Spróbuj Ciasto Budyniowe Pomarańczowe, Piernikowe Ciasto Budyniowe Pomarańczowe, oraz Pomarańczowy Krem Ciasto / Cool Whip Pudding Lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ustaw pełny czajnik z wodą na średnim ogniu. Spray 4 (1-cup) odporne na piekarnik ramekins z nonstick gotowania sprayu.
Oddzielić jajka, umieszczając białka w nieco większej misce. Za pomocą miksera ręcznego ubij białka, aż utrzymają sztywne szczyty i odstaw na bok. Do żółtek dodaj cukier i ubijaj, aż cukier się rozpuści i kolor zmieni bladożółty.
Dodaj skórkę pomarańczową i sok. Mąkę i sól przesiać i dobrze wymieszać.
Dodać mleko i mieszać do połączenia.
Złóż białka do mieszaniny żółtka. Podziel ciasto między ramekiny.
Umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia i zalej gorącą wodą, aż osiągnie połowę boków ramekinów.
Piec ciasta budyniowe, aż zestaw, o 20 do 22 protokół.
Wyjmij ramekiny z łaźni wodnej i pozostaw do ostygnięcia przed podaniem.