Ciasteczka z masłem orzechowym No-Bake z owsem i siemieniem lnianym

Ciasteczka z masłem orzechowym No-Bake z owsem i siemieniem lnianym
Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka staromodnego płatków owsianych, miodu, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj No Bake Almond Butter Oats Cookies, No Bake Chocolate Peanut Butter Chian Oats [Bez Dodatku Cukru], oraz Bananowe ciasteczka śniadaniowe z masłem orzechowym z pełnoziarnistą pszenicą, owsem i suszonymi jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Miód, olej kokosowy, kakao w proszku i sól połączyć w średnim rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż olej kokosowy całkowicie się stopi, a mieszanina jest gładka i ciepła, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Olej KokosowyOlej Kokosowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj masło orzechowe i wymieszać, aż całkowicie stopi, Inny 2 protokół. Wyłączyć ogień i wymieszać z owsem. Przykryć pokrywką na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
4
Zdjąć pokrywkę i wymieszać z rodzynkami, 1/3 szklanki kokosa i siemienia lnianego, kiełków pszenicy lub nasion chia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona ChiaNasiona Chia
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Siemię LnianeSiemię Lniane
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
5
Użyj okrągłej łyżki stołowej, aby zgarnąć, a następnie wyrównać mieszaninę.
6
Posypać pozostałym kokosem i lekko nacisnąć na ciastko. Użyj małej szpatułki offsetowej, aby delikatnie nakłonić ciastko na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia, kokosową stroną w dół. W tym momencie mieszanina będzie trochę delikatna i lepka. Lekko spłaszczyć ciastko szpatułką lub palcami. Powtórz ten proces z pozostałą mieszaniną ciasteczek, aby uzyskać łącznie około 20 ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Przechowywać w lodówce ciasteczka na blasze do pieczenia, aż będą całkowicie schłodzone, co najmniej 30 protokół. Te ciasteczka najlepiej podawać bardzo schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn