Ciasteczka owsiane bez pieczenia
Jeśli masz około 15 minut do spędzenia w kuchni, ciasteczka owsiane bez pieczenia mogą być świetnym przepisem bezglutenowym i wegetariańskim, który warto wypróbować. Z tego przepisu składa się 18 porcji zawierających 186 kalorii , 2 g białka i 7 g tłuszczu każda. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup kakao do pieczenia, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Tylko nielicznym osobom ten deser naprawdę smakował. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 16% , to danie nie jest zbyt wspaniałe. Wypróbuj puszyste ciasteczka owsiane bez pieczenia , puszyste ciasteczka bez pieczenia i miętowe ciasteczka katedralne bez pieczenia, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce połącz płatki owsiane i kokos; odłożyć na bok. W dużym rondlu połącz mleko i masło. Wymieszaj cukier i kakao. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mieszankę owsianą; gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Zdejmij z ognia; wymieszać z wanilią.
Nakładać zaokrąglonymi łyżkami stołowymi w odstępie 1 cala na woskowany papier.
Odstaw do momentu ustawienia.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na deser. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.