Przepis na ciasteczka migdałowe (odmiana Dim Sum) jest gotowy w około 35 minut i jest zdecydowanie niesamowity bez nabiału opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis zawiera 48 porcji z 79 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 76 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Mieszanka soli, tłuszczu warzywnego, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako bardzo przystępny hor d ' oeuvre. Z łyżką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wieprzowina Dim Sum, Wieprzowina Dim Sum, oraz Wieprzowina Dim Sum.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wlej kilka kropli czerwonego barwnika spożywczego do małej miski i odstaw na bok.
Mikserem elektrycznym ubij tłuszcz z cukrem w misce do uzyskania kremowej konsystencji. Ubij jajko i ekstrakt z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Majonez Do Wiązania
4
W innej misce przesiej mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszaj mąkę z mieszaniną cukru i dobrze wymieszaj. Zgarnij niewielką łyżkę ciasta łyżką i uformuj kulkę wielkości orzecha włoskiego.
Umieść kulkę na nie natłuszczonej blasze i lekko dociśnij kulkę kciukiem, aby utworzyć płaską plamę na górze (nie spłaszczaj ciasteczka). Zanurz koniec bambusowej pałeczki w czerwonym barwniku spożywczym i dotknij środka każdego ciasteczka, aby uzyskać czerwoną kropkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywności
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pałeczki
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko się zrumieni, 15 do 18 minut. Fajnie na stojaku.
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Moet & Chandon Imperial (3 litrowa butelka-Jeroboam). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 600 dolarów za butelkę.
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Kolor to elegancki złoty słomkowożółty z bursztynowymi refleksami.Jego aromaty są promienne, odsłaniając jasnożółte owoce (jabłko, gruszka, żółta brzoskwinia), miód, niuanse kwiatowe (kwiat lipy) i eleganckie blond nuty (brioche i świeże orzechy).Podniebienie jest uwodzicielskie, bogato aromatyczne i gładkie, łącząc hojność i subtelność, pełnię i wigor, a następnie delikatnie świeżą chrupkość (owoc z nasionami), aby odsłonić magiczną równowagę szampana.