Ciasteczka mamy to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, rodzynki, skracanie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hiszpański ryż mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Skracanie śmietany i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Krem
3
Dodaj brązowy cukier i śmietanę, aż będą lekkie i puszyste. Beat w jajkach, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Krem
Jajko
4
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki przesiać na kremowanej mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Goździki
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sól
5
Wymieszać, a następnie wymieszać rodzynki, orzechy i daktyle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzynki
Daktyle
Orzechy
6
Upuść ciasteczka na blachach do pieczenia i piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.