Ciasteczka Bonbon Z Orzechami Laskowymi I Mokką

Ciasteczka Bonbon Z Orzechami Laskowymi I Mokką
Ciasteczka Bonbon z orzechami laskowymi i Mokką mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 5G tłuszczu i w sumie 113 kalorii. Ten przepis służy 42. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga czekolady, ekstraktu wanillanowego, czekoladowych i złotych jimmies oraz ciężkiej śmietany do ubijania. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik można poprawić. Ciasteczka Z Orzechami Laskowymi, Pająki BonBon Z Orzechów Laskowych Z Ciemnej Czekolady, oraz Ciasteczka Bezowe Z Orzechów Laskowych Mokka są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier cukierniczy na lekką i puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz wanilię i proszek espresso do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Dodaj do kremowej mieszanki.
4
Połącz mąkę i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Wokół każdego orzecha laskowego uformuj czubatą łyżeczkę ciasta, tworząc kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Miejsce 2. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do zrumienienia DNA.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
9
W przypadku glazury espresso umieść cukier cukierniczy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Połącz proszek espresso i wanilię do rozpuszczenia; Dodaj do miski. Dodaj tyle śmietany, aby uzyskać konsystencję maczania; odstawić. Do polewy czekoladowej połącz cukier cukierniczy, czekoladę i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Zanurz połowę ciasteczek w polewie espresso. Zanurz Pozostałe ciasteczka w polewie czekoladowej; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
12
Ułóż na woskowanym papierze i posyp jimmies.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
13
Odstaw do zastygnięcia.

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Ciasteczka można łączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn