Kremowe Enchilady Z Szynką I Jajkiem
Przepis kremowa szynka & jajko Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 12 godzin i 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 58 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, cztery sery, pepitas i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowy Parmezan Carbonara Kurczak (Bez Jajka), Kremowe Enchiladas Z Kurczaka, oraz Kremowe Ryby Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortille równomiernie z szynką i jajkami, używając 1 plastra szynki i około 1/4 szklanki jaj na każdą; zwiń.
Miejsce, seam-boki w dół, w 13x9-calowe naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Przykryć szczelnie folią; przechowywać w lodówce na noc.
Rezerwa 1 Łyżka. pepitas; Pozostałe zmiksować z kremem do gotowania i wodą w blenderze 2 min. albo aż będzie gładka. Przykryć; przechowywać w lodówce na noc.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wlać salsę na enchiladas; przykryć folią.
Piec 25 min; top z serem.
Piec, nieosłonięty, 5 min. albo aż ser się rozpuści. W międzyczasie, kuchenka mikrofalowa gotowanie mieszanki creme na wysokiej 30 sek. lub do ogrzania przez.
Polać pieczone enchiladas; posypać reserved pepitas.