Chutney Żurawinowo-Gruszkowy

Chutney Żurawinowo-Gruszkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Chutney żurawinowo-gruszkowy. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 113 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone ziele angielskie, żurawinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chutney gruszkowo-żurawinowy, Chutney żurawinowo-gruszkowy, oraz Chutney Gruszkowo-Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart, wymieszać wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając.
3
Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować 25 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje.
4
Schłodzić w temperaturze pokojowej 30 minut, a następnie przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. Chutney będzie gęstnieć bardziej jak ostygnie. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn