Churro Bites

Churro Bites
Przepis Churro Bites może zaspokoić Twoje Europejskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę do ubijania, zmielony cynamon, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Churro Bites, Easy Churro Bites, oraz Pieczone Mini Churro Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać 2 cale oleju do 350 stopni F w szerokim 3 1/2 do 4-quart ciężki garnek na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
W średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć 1 szklankę wody i laskę cynamonu i doprowadzić do wrzenia. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać masło, cukier i sól i mieszać, aż cukier się rozpuści i masło się rozpuści. Wyłącz ogrzewanie. Używając drewnianej łyżki, szybko mieszaj mąkę, aż będzie dobrze połączona i powstanie błyszczące ciasto. Odstawić patelnię na średni ogień i gotować ciasto, mieszając, aż zacznie odrywać się od boków patelni, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Przenieść ciasto do średniej miski i ostudzić, o 5 protokół. Ubij jajka, po jednym na raz, energicznie mieszając po każdym dodaniu, aż jajko zostanie całkowicie włączone (ciasto będzie lepkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przełożyć Ciasto Do Woreczka z ciastem i wyłożyć 1-calowe kawałki, przecinając ciasto nożyczkami co cal, do gorącego oleju. Smaż churro bites, 6 na raz, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 4 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Przywróć olej do 350 stopni F między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Połączyć cukier i cynamon w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Do meksykańskiego sosu czekoladowego: doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu na średnim ogniu. Wyłączyć ogień i dodać posiekaną czekoladę, mieszając do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Podawać na ciepło jako sos do maczania do churro bites.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
4
Ciepłe churro rozwałkować w cynamonie z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Podawać meksykański sos czekoladowy obok do zanurzania churro bites.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego.
Niuanse truskawkowych słodyczy i lukrecji mieszają się zabawnie z czerwonymi jagodami i wiśniami. Połączenie aromatycznych tanin i świeżej kwasowości zapewnia gładką i dobrze zaokrągloną konsystencję, co z kolei prowadzi do kremowego wykończenia podniebienia.Ze względu na młodzieńczy charakter wina najlepiej podawać je lekko schłodzone. Jest to doskonały dodatek do hiszpańskich tapas, takich jak krokiety z dorsza, czarny budyń i czarny ryż, nie zapominając o zimnych daniach rybnych i makaronach.
Niuanse truskawkowych słodyczy i lukrecji mieszają się zabawnie z czerwonymi jagodami i wiśniami. Połączenie aromatycznych tanin i świeżej kwasowości zapewnia gładką i dobrze zaokrągloną konsystencję, co z kolei prowadzi do kremowego wykończenia podniebienia.Ze względu na młodzieńczy charakter wina najlepiej podawać je lekko schłodzone. Jest to doskonały dodatek do hiszpańskich tapas, takich jak krokiety z dorsza, czarny budyń i czarny ryż, nie zapominając o zimnych daniach rybnych i makaronach.
Nuances of strawberry sweets and liquorish mingle playfully with red berries and cherries. The fusion of flavorsome tannins and fresh acidity brings about a smooth and well-rounded texture, which in turn leads to a creamy finish on the palate.Due to the wine's youthful character, it is best to serve it lightly chilled. It is the perfect accompaniment to Spanish tapas such as cod croquettes, black pudding and black rice without forgetting cold fish dishes and pasta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn