Chude Babeczki Z Fasolą Waniliową
Chude babeczki z fasolą waniliową mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 56 centów za porcję. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, jagody, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, Babeczki z fasolą waniliową i lukier z serem waniliowym, oraz Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierową owijkę na babeczki lub kubek do pieczenia w każdym z 24 regularnych kubków na babeczki.
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, musu jabłkowego, wody i oleju z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszać.
Dodać połowę nasion wanilii do ciasta; mieszać do wymieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 17 do 19 minut lub po prostu, aż babeczki wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte w centrum. Fajne babeczki w patelniach 5 minut.
Wyjąć z kubków na muffinki do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W dużej misce wymieszać ubitą polewę, cukier puder i pozostałą połowę nasion wanilii. Łyżka nad każdą babeczką.
Każdy dekoruj jagodami i miętą.