Chrupiący chleb żytni (maszyna do chleba
Chrupiący chleb żytni (maszyna do chleba może być tylko chleb, którego szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 603 kalorie, 20g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Mieszanka naturalnie mąki, oliwy z oliwek, kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiący Chleb Żytni (Maszyna Do Chleba, Duński Chleb Żytni, oraz Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød).
Instrukcje
Składniki ułożyć na patelni w kolejności podanej lub według wskazówek producenta. Nasiona kminku są dodawane na sygnał owoców i orzechów. W zależności od maszyny może to być w dowolnym miejscu od 30 do 40 minut cyklu. Pamiętaj, że po dodaniu drożdży na koniec, zrób małą studnię palcem, aby umieścić drożdże. Zapewni to odpowiedni czas reakcji drożdży. Ten chleb jest przetwarzany w cyklu pełnoziarnistym.