Chrupiąca Tilapia

Chrupiąca Tilapia
Chrupiąca Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 73g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.32 za porcję. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, soda oczyszczona, filety tilapia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tilapia z chrupiącą powłoką na jedną (lub więcej), Crispy Lemon Tilapia, oraz Chrupiąca Pieczona Tilapia dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn