Chorizo, Poblano i Yam Fajitas z marynowaną limonką czerwoną cebulą

Chorizo, Poblano i Yam Fajitas z marynowaną limonką czerwoną cebulą
Chorizo, Poblano i Yam Fajitas z marynowaną limonką czerwoną cebulą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 428 kalorii, 19g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, grube patyczki yam, tortille z mąki diam i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cilantro-Limonkowy kurczak Fajitas z grillowaną cebulą, Sałatka Z Arbuza, Fety I Mięty Z Cebulą Marynowaną W Limonce, oraz Marynowana Czerwona Cebula.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn