Chorizo Nadziewane Jalapeno Poppers z puree ze słodkiej kukurydzy
Chorizo Nadziewane Jalapeno Poppers ze słodkiej kukurydzy Puree może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 820 kalorii, 28g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, kiełbasę chorizo, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj słodkie ciasto kukurydziane i poppers chorizo, Chorizo Cheddar Jalapeño Poppers, oraz Boczek Zawinięty Chorizo Lime Jalapeno Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej frytkownicę olejem rzepakowym do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
3
W średniej wielkości patelni na średnim ogniu, dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj szalotki, czosnek, sól i pieprz, do smaku, i chorizo. Gotować przez 2 do 3 minut, aż ładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
1 Pomarańcza, Skórka
5
Wyjąć mieszaninę z patelni do średniej miski i pozostawić do ostygnięcia. Ser wymieszać i dobrze wymieszać. Wypchaj jalapenos nadzieniem, palcami lub małą łyżeczką.
W małej misce ubić razem maślankę i jajka. W płytkim naczyniu dodać mąkę i doprawić solą i pieprzem, do smaku. W innym płytkim naczyniu dodać panko. Nadziewane jalapenos zanurzamy w mące, następnie w maślance, a następnie w panko. W razie potrzeby powtórz ostatnie 2 kroki.
Podgrzać na średnim ogniu, następnie dodać kukurydzę, sok z cytryny, sól i pieprz, do smaku i cukier, wymieszać i pozostawić do gotowania przez 1 do 2 minut.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Campo Viejo Cava Brut rosé z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.