Francuska zupa cebulowa z truflami to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 10. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Jeśli masz wino, liście laurowe, truflowany ser pecorino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło roztopić w dużej ciężkiej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2
Dodać cebulę i liście laurowe, przykryć i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie bardzo miękka, o 15 protokół. Odkryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są głęboko rumiane, o 1 1/2 godziny dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj łyżki wody w razie potrzeby, jeśli cebula wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Dodać mąkę do cebuli i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Dodać wino i gotować, ciągle mieszając, aż prawie odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać bulion wołowy i tymianek i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż zmniejszy się do 10 filiżanek, o 35 protokół. Odrzuć wiązkę tymianku i liście laurowe, a zupę doprawić solą i pieprzem.
Posmarować plastry bagietki oliwą z oliwek, ułożyć na blasze do pieczenia i tosty przez około 12 minut, lub do złotego i chrupiącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bagietka
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Rozgrzej brojlery. Kadzi gorącą zupę do 10 żaroodpornych misek. W każdej misce ułożyć 3 grzanki bagietki i rozsypać ser na wierzchu. Ustaw Miski na solidnej blasze do pieczenia i pieczenia około 4 cali od źródła ciepła przez około 2 protokół, lub aż ser się stopi.