Chocolava
Need a wegetariańska przystawka? Chocolava może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, białka, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj arkusze ciastek nieprzywierającym sprayem do gotowania lub linią z pergaminem. W dużej misce robota kuchennego lub dużej misce, połączyć mąkę, cukier, brązowy cukier, kakao, proszek do pieczenia i sól, rozbijając wszelkie grudki brązowego cukru.
Dodać masło i pulsować lub wymieszać widelcem, krajalnicą do ciasta lub trzepaczką, aż mieszanina będzie dobrze połączona i krucha. Jeśli używasz robota kuchennego, mieszanka mąki łyżka do dużej miski.
Dodaj jajka i wanilię; mieszaj ręcznie, aż ciasto się połączy. Ciasto będzie dość suche i na początku wydaje się, że nie ma wystarczającej ilości wilgoci, ale jeśli nadal mieszasz lub używasz palców, w końcu ciasto się połączy.
Do płytkiego naczynia włożyć 1/4 szklanki cukru pudru.
Ciasto rozwałkować na 1 1/2-calowe kulki i zwinąć w cukier puder, aby pokryć.
Umieść je w odległości około 2 cali od siebie na prześcieradle.
Piec przez 12 do 14 minut, aż po prostu ustawić wokół krawędzi, ale nadal miękkie w środku.
Niech ustawić 1 do 2 minut na arkuszach cookie.
Przenieś do regału chłodzącego, aby ostygnąć.