Chleb Żytni Pumpernikielowy

Chleb Żytni Pumpernikielowy
Chleb żytni pumpernikiel jest Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz aktywne drożdże, ciepłą wodę, mleko w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Chleb Pumpernikielowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz cały cykl pszenicy i zacznij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Po pierwszym wyrośnięciu wyjąć ciasto z maszyny. Kształt i umieścić na lekko naoliwionej patelni Bochenek 9x5 cala. Przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
3
Piec w temperaturze 350 stopni C (175 stopni C) przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia6
Magazyn