Chleb Z Rodzynkami Bananowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba z rodzynkami bananowymi. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Jeśli masz banany, mąkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chleb Bananowy Z Rodzynkami, Chleb Z Rodzynkami Bananowymi, oraz Miód Rodzynki Banan Dynia Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać okruchy krakersów, mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól w dużej misce; odstawić. Ubić jajka, mleko i olej w średniej misce z trzepaczką do dobrze wymieszać. Wymieszać z bananami.
Dodać do mieszanki mąki; mieszać tylko do wymieszania. Wymieszać z rodzynkami.
Łyżka do natłuszczonej patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cm.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 10 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 min.
Wyjąć z patelni; całkowicie ostudzić.
Pokroić na 16 plastrów, aby służyć.