Chleb w torbie
Chleb w torbie może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz sól, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Owsiany (Maszyna Do Chleba/Wypiekacz Do Chleba), Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), oraz Mały Ultra-Lekki Zdrowy Francuski Chleb Bochenek (Abm) Chleb Maszyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej zamykanej torbie zamrażarki, połączyć 1 szklankę mąki, cukru, drożdży i Ciepłej Wody. Wycisnąć większość powietrza z worka i uszczelnić. Zgniataj rękami, aż dobrze się zmieszasz. Odstawić na 10 minut w temperaturze pokojowej lub do momentu pojawienia się bąbelków.
W osobnej misce wymieszaj 1 szklankę mąki, suche mleko, olej i sól.
Wlać do zamykanej torby i wycisnąć większość powietrza. Uszczelnić i zgnieść, aż dobrze wymieszane.
Dodaj ostatnią szklankę mąki do worka i kontynuuj mieszanie w ten sam sposób, aż do dobrze wymieszanego.
Wyjąć ciasto z worka i umieścić na mące. Ugniatać przez 5 do 8 minut. Uformuj mały bochenek i umieść na wysmarowanej patelni o wymiarach 8x4 cala. Przykryj ręcznikiem i pozostaw do wyrośnięcia na około 30 minut lub do momentu, gdy palec pozostawi wrażenie, gdy delikatnie szturchniesz wierzch bochenka.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pieczemy chleb przez 35 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty kolor.