Chleb Focaccia Z Boczkiem I Serem

Chleb Focaccia Z Boczkiem I Serem
Przepis boczek i ser Chleb Focaccia może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 22g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jeśli masz drożdże instant, rozmaryn, ser sargento colby-jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło ten chleb. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ser Pleśniowy-Boczek Focaccia, Chleb Ziołowo-Serowy Focaccia, oraz Gruszka, ser pleśniowy i boczek Pizza W Stylu Focaccia dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia12
Magazyn