Chleb Crust Cukinia Quiche
Chleb Crust cukinia Quiche może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukinię, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Chleb Crust Cukinia Quiche, Cukinia Quiche & Migdałowa Skórka Z Lnu, oraz Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pokrój kromki chleba na pół po przekątnej i ułóż wokół krawędzi 9-calowej płyty pie.
Na średniej patelni, roztopić masło i podsmażyć cukinię do miękkości, o 3-5 protokół.
Dodaj pomidora i oregano i gotuj przez 3 minuty. Wymieszać mąkę i wymieszać łyżką do środka wyłożonej chlebem talerza ciasta.
W misce wymieszaj twaróg, jajka, jogurt i 1/2 parmezanu. Łyżka tej mieszanki na warzywa w talerzu ciasta,i posypać pozostałym parmezanem.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż do uzyskania jędrności w środku.