Sałatka z polędwicy grillowej i sera pleśniowego
Przepis Sałatka z polędwicy z grilla i sera pleśniowego jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 268 kalorii, 30g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paski papryki, mielony kminek, stek z polędwicy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Polędwica z masłem z sera pleśniowego, Posiekana Polędwica Z Masłem Z Sera Pleśniowego, oraz Okłady z polędwicy na gorąco z serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz chili w proszku, kminek, czosnek w proszku, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu; rub równomiernie po obu stronach steku.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj stek na patelni; gotować 5 protokół. Obróć stek; gotować 4 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść stek na desce do krojenia; odstawić 5 minut.
Pokrój ziarno na cienkie plasterki.
Połącz ocet, musztardę, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu w małej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, mieszając trzepaczką.
Połącz sałatę, ogórek, paprykę i szalotkę w dużej misce.
Mżawka vinaigrette na sałatkę; wrzucić delikatnie do herbu. Najlepsza sałatka ze stekiem i serem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.