Chleb Bananowy Z Rodzynkami

Chleb Bananowy Z Rodzynkami
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Chleb bananowy z rodzynkami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 205 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, marchewkę, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Z Rodzynkami Bananowymi, Chleb Z Rodzynkami Bananowymi, oraz Miód Rodzynki Banan Chleb Dyniowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. W innej dużej misce połączyć jajka, olej i wanilię; dodać do suchych składników i dobrze wymieszać. Wymieszać cukinię, marchew, banan, rodzynki i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
BananBanan
MarchewMarchew
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do czterech nasmarowanych i mącznych 5-in. x 3 po. x 2 po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 45-48 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków drucianych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn