Chleb bananowy mojej cioci

Chleb bananowy mojej cioci
Chleb bananowy mojej ciotki może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 287 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ocet destylowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bananowy Pudding cioci Betty, Idealny chleb dyniowy cioci Margie z kawałkami czekolady (i, oraz chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek o wymiarach 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Banany i ocet mieszamy w misce i odstawiamy. W dużej misce wymieszać cukier i masło, aż będzie kremowe i gładkie, następnie ubić jajka. Wymieszać z zarezerwowaną mieszaniną bananów. W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól, aż mieszanina będzie wolna od grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
BananBanan
OcetOcet
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i cukru, aż dobrze wymieszane, i mieszać w posiekane orzechy włoskie i chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
4
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni bochenkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje i wykałaczka włożona do środka bochenka wychodzi czysta, 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić na patelni około 5 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn