Chipsy Z Piekarnika Z Cukinią
Chipsy z piekarnika z cukinią mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 102 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek w proszku, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone W Piekarniku Chipsy Z Cukinii, Pieczone Chipsy Z Cukinii Z Sosem Bazyliowym, oraz Piekarnik egg & chips dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Umieścić mleko w płytkiej misce. Plastry cukinii zanurzyć w mleku, i pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Umieść powlekane plastry na żaroodpornym stojaku z drutu pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na blasze do pieczenia.
Piec w 425 przez 30 minut lub aż rumiane i chrupiące.