Chili Wolnoopalające
Slow-Cooker Chili może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 236 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz wołowinę okrągły stek, zmielony cynamon, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Chili, Chili Wolnoopalające, oraz Slow Cooker Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem papryki, fasoli i sera.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 7 godzin.
Wymieszać z papryką i fasolą. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; odkryć i gotować o 15 minut dłużej lub aż lekko zgęstnieje.
Podawać z serem. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.