Chile Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka wapna klinów, rosół z kurczaka, bez kości łopatki wieprzowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile, Tamales De Pollo Con Chile Verde - Tamales Zielony Chile, oraz Chile Verde.
Instrukcje
1
W 6-do 8-quart patelni, połączyć wieprzowinę z 1/3 szklanki wody. Przykryć i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo soczyste, 15 do 20 minut. Odkryć, zwiększyć ciepło do wysokiej, i gotować, mieszając często, aż płyn odparuje i mięso jest rumiane, 20 do 30 minut. Wyjąć mięso i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Mięso
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Zmniejszyć ciepło do średniego. Jeśli masz resztki tłuszczu wieprzowego na patelni, wyrzuć wszystkie, ale 3 łyżki; jeśli nie, dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Wieprzowy
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać cebulę, czosnek i kminek; wymieszać i przykryć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Kminek
4
Powrót mięsa i nagromadzonych soków na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać pomidory i bulion. Podziel pomidory łyżką. Doprowadzić do duszenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i dusić, 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Bulion
6
Dodaj chiles i oregano do patelni. Przykryć i gotować, aż wieprzowina jest bardzo delikatna po przekłuciu i smaki są mieszane, o 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu