Cheddar Fondue z zielonymi Chiles, pomidorami i szalotki

Cheddar Fondue z zielonymi Chiles, pomidorami i szalotki
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Cheddar Fondue z Zielonym Chiles, pomidory i szalotki może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka masła, crudités, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Fondue Cheddar z grillowanymi pomidorami, boczkiem i cebulą, Pieczone pomidory z komosą ryżową, kukurydzą i Zielonymi Chilami, oraz Zupa z kurczaka, kukurydzy i ziemniaków z Zielonym Chiles i serem Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj pomidory i chiles i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj ser w 4 partiach, stale mieszając, aż się stopi. Wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Przenieść fondue do garnka do fondue lub chafing danie, dostosować ciepło, aby utrzymać fondue gorące, posypać szalotki i podawać na gorąco z chipsami tortilla i crudits, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn