Cebula czerwona i karmelizowana

Cebula czerwona i karmelizowana
Czerwony Chard i karmelizowana cebula wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka pieprzu, brązowego cukru, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Warstwy Z Boczkiem, Kiełbasą I Karmelizowaną Cebulą, Szybka Karmelizowana Cebula Swiss Chard, oraz Marynowana Czerwona Cebula.

Instrukcje

1
Na żeliwnej patelni gotuj cebulę w oliwie na średnim ogniu, aż zaczną brązowieć. Wymieszać z brązowym cukrem i kontynuować gotowanie przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Gdy cebula będzie brązowa i miękka, wymieszaj z boczkiem i oliwkami. Gotować, aż chard lekko zwiędnie. Wymieszać kapary i sól, i kontynuować gotowanie, aż chard całkowicie zwiędnie, o 3 protokół. Doprawić czarnym pieprzem i wycisnąć cytrynę na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
KaparyKapary
OliwkiOliwki
CebulaCebula
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
CytrynaCytryna
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn