Cassoulet Wieprzowy Wolno Gotowany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne gotowanie Cassoulet wieprzowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, łopatkę wieprzową, niesamowitą fasolę Północną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Cassoulet Wieprzowy Wolno Gotowany, Slow Cooker Peppercorn Garlic Pork Cassoulet, oraz Powolna Kuchenka Cassoulet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem fasoli, boczku i sera w powolnej kuchence; przykryj pokrywką. Gotować na niskim 7 do 8 godzin (lub na wysokim 3 do 4 godzin).
Dodać fasolę do składników w powolnej kuchence; gotować, pod przykryciem, na wysokości 15 min. lub aż do przegrzania. W międzyczasie, boczek gotować, aż chrupiące; odcedzić.
Pokruszyć boczek; posypać składniki w powolnej kuchence wraz z serem.