Carpaccio Wołowe
Carpaccio z wołowiny może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Jeśli masz rukolę, winegret, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Carpaccio Wołowe, Carpaccio Wołowe Z Rukolą, oraz Carpaccio Z Pieczonej Kabaczki I Wołowiny.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Owinąć polędwicę w folię i umieścić w zamrażarce na 2 godziny.
Po 2 godzinach rozpakuj polędwicę i cienko pokrój wołowinę na około 1/8-1/4-calowe kawałki.
Ułóż arkusze folii i umieść każdy plasterek na plastiku. Wierzch z innym kawałkiem plastiku i delikatnie tłucz mięso młotkiem do mięsa, aż papier będzie cienki. Powtarzaj, aż całe mięso zostanie pokrojone w plasterki i wybite. Mięso podzielić równomiernie na 4 schłodzone talerze.
Podawać z zielenią z dodatkiem vinaigrette, soli, pieprzu i / lub parmezanu.