Camotes al Horno (Baked Yams)
Camotes al Horno (Baked Yams) może być tylko przystawką szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 625 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką masło, pochrzyn, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na świetny wynik spoonacular 88%. Podobne przepisy są Calabazas y Camotes al Horno, Ryż pieczony (Arroz al Horno), oraz Sobrebarrigan al Horno (pieczony stek z flanki w stylu kolumbijskim).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Umieść pochrzyn w dużym garnku z lekko osoloną, wrzącą wodą i gotuj przez około 10 minut lub do miękkości.
Ułóż pochrzyn w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Pokroić w dół środek każdego z nich i dab 1 łyżkę masła w każdym.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 5 do 10 minut lub do złotego koloru. 1 łyżeczkę miodu do każdego yam, posypać cukrem i podawać.