California Crepe Rolls
California Crepe Rolls wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 320 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, ocet ryżowy, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to California Rolls, California Rolls, oraz California Rolls.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki zagotować w średnim rondlu.
Dodaj ryż; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Lekko ostudzić (ryż będzie lepki).
Połączyć 2 łyżki wody i sosu sojowego w małej misce.
Połącz 2 łyżki wody i proszek wasabi w małej misce.Delikatnie rozprowadzić około 1/4 szklanki mieszanki ryżu na 1 krepe za pomocą wilgotnych palców.
Umieścić 2 liście szpinaku na dolnej trzeciej części krepy. Ułóż 3 krewetki i 2 plastry awokado na szpinaku.
Posypać 1/2 łyżeczki sezamu.
Roll up crepe jelly-roll mody, naciskając szew do uszczelnienia.
Pokrój rolkę w poprzek na 4 plasterki. Powtórz procedurę z pozostałymi naleśnikami, mieszanką ryżu, szpinakiem, krewetkami, plastrami awokado i sezamem.
Podawać z mieszanką sosu sojowego i sosem wasabi.
Polecane wino: Cream Sherry, Bordeaux, Szampan, Moscato Dasti, Port, Biały Bordowy
Cream Sherry, Bordeaux i szampan to moje najlepsze propozycje do naleśników. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.