Bułeczki z boczkiem i Kimchi na parze z marchewką i ogórkiem
Przepis boczek i Kimchi gotowane na parze bułki z marchewką i ogórkiem Slaw może zaspokoić swoje Koreańskie pragnienie w około 30 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 787 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu. Mieszanka kimchi, sól, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do 4 Lipca. Wielu ludziom spodobała się ta przystawka. 236 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu), Azjatyckie Klopsiki Z Ogórkowo-Marchewkową Sałatką, oraz Oisobagi Kimchi (nadziewane Kimchi ogórkowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet ryżowy, brązowy cukier i sól w średniej wielkości misce i ubijaj, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Dodaj ogórek, marchew i imbir, i dobrze wymieszać.
Przenieść miskę do lodówki na co najmniej 15 minut.
Gotuj bułki na parze zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. (Gotowałem je przez 10 minut w koszu na parze ustawionym nad dużym garnkiem z delikatnie gotującą się wodą. Kuchenka mikrofalowa również działa.)
Podczas pary bułki, gotować boczek w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 10 protokół. Po zakończeniu odstawiamy boczek na papierowe ręczniki i wyjmujemy z niego całą oprócz 1 łyżki tłuszczu boczkowego.
Dodaj posiekane kimchi i gotuj, aż jakakolwiek ciecz z kimchi odparuje, 1 do 2 minut.
Do każdej bułki dodaj warstwę kimchi, 1/2 plasterka boczku i warstwę sałatki z marchwi i ogórka.