Butterfly Stencil Cake

Butterfly Stencil Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z szablonem motyla. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 640 kalorii, 11g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, lukier waniliowy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Butterfly Cake, Butterfly Cake, oraz Butterfly Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 13x9-calowej patelni ze skróceniem; lekko mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki z wyjątkiem maku, lukier, kakao i cukierki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na dużej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z makiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Piec 30 do 35 minut lub do ciasta sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Miejsce na talerzu.
6
Rozłóż lukier na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
7
Do projektowania motyli, trzymaj uchwyt dużej drewnianej łyżki w poprzek nad środkiem Matowego ciasta (trzymaj łyżkę blisko ciasta); przesiać kakao nad uchwytem, aby utworzyć zarys ciała motyla. Przytrzymaj miskę łyżki nad ciastem pod kątem do ciała motyla; przesiać kakao nad krawędzią miski łyżki, aby utworzyć zarys części skrzydła. Powtórz, aby utworzyć 3 pozostałe części skrzydła. Udekoruj migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn