Pieczywo Czosnkowe Brojlerów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chleba czosnkowego brojlerów. Ten przepis służy 4. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Mieszanka bagietki chleb, masło, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Brojlerów, Brojler Tandoori Kurczak, oraz Brojlerowa kanapka z bakłażanem z pomidorem i mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Dodać czosnek do patelni; gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Ułóż plastry bagietki w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Pieczywo Broil 5 cali od ciepła 1 minutę lub aż lekko rumiane. Obrócić plastry; posmarować roztopionym masłem. Odrzuć czosnek. Na każdą kromkę chleba nałożyć 1 1/2 łyżeczki startego sera Parmigiano-Reggiano. Broil 2 minuty lub aż ser topi się i złoty kolor.