Burnt Butter Frosting

Burnt Butter Frosting
Need a lukier bezglutenowy i wegetariański? Burnt Butter lukier może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 182 kalorie, 0g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, cukier cukierniczy, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Niesamowite placki dyniowe z palonym masłem cynamon polewa, Górzyste Babeczki Angel Food Z Polewą Z Palonego Masła I H, oraz Burnt Peanut Butter Caramel Oatmeal Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło umieścić w rondlu na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając, aż masło będzie ładny kolor opalenizny. Jeśli robi się ciemnobrązowy lub czarny, pozwoliłeś mu palić się zbyt długo. Gdy masło zostanie "spalone" wyjmij rondel z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Powoli wymieszać z cukrem cukierniczym i wanilią. Bij na dużej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie lekki i puszysty. Ubij w mleku łyżkę stołową na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Użyj lukier natychmiast, jak ten lukier będzie skonfigurować szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn