Hamburgery warzywne mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 62 grosze za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka marchwi, pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Z Szalotką I Frytkami Warzywnymi, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 9 składników w misce robota kuchennego; proces, aż drobno posiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 13 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać cebulę i gotować przez 2 minuty lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Cebula
4
Odcedzić; schłodzić 10 minut.
5
Umieścić mieszaninę ziemniaków w dużej misce; zacieru z masher ziemniaków lub widelcem. Wymieszać mieszaninę ciecierzycy i bułki tartej; przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Ciecierzyca
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Podzielić mieszaninę ziemniaków na 8 równych porcji, kształtując każdą porcję na patty o grubości 1/2 cala (około 2/3 mieszanki szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
7
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj 4 paszteciki na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony lub aż rumiane i ogrzane przez. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką oleju i 4 pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Umieść 1/3 szklanki szpinaku i 1 patty w każdej połowie pita. Wierzch każdej porcji z 1 plasterkiem cebuli.