Bulion warzywny cebulowo-czosnkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj bulionu warzywnego cebuli i czosnku. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 39 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bulion Warzywny Mix, Bulion Warzywny, oraz Bulion Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku 2-quart lub małym garnku do zupy.
Dodać cebulę lub pory i podsmażyć na średnim ogniu, aż złoty kolor.
Dodać czosnek i nadal smażyć aż cebula lub pora brązowego lekko.
Dodać wino i wodę.Doprowadzić do duszenia, następnie przykryć i gotować delikatnie na małym ogniu przez 30 do 40 minut.Możesz zostawić cebulę i czosnek, jeśli chcesz, lub przecedzić wywar przez drobny sitko. Odrzuć bryły lub przecier i dodaj do zupy, aby uzyskać grubszą konsystencję.